Aloe Vera mot finnar

Istället för starka och uttorkande produkter använder allt fler Aloe Vera mot finnar för att inte störa hyn i ansiktet. För när man använder starka produkter med exempelvis alkohol torkar man ut hyn och det om något stör och irriterar huden. Det kan ta bort en del finnar strax efter behandlingen, men eftersom huden irriteras kommer det snart tillbaka nya finnar. Man hamnar i ett ekorrhjul.

Genom att använda Aloe Vera mot finnar får du en skonsam hjälp mot problemet samtidigt som din hy får stöd och hjälp. För det är precis vad den så ansträngda huden behöver - stöd och hjälp. Aloe Vera är antiinflammatorisk och innehåller rikligt med fukt. En unik mix av vitaminer och mineraler hjälper huden ytterligare att hitta sin balans. En hud i balans har oftast inga stora besvär av finnar.
Pormaskar kan ibland ge större ansamligar av var under huden, vilka man absolut inte ska försöka klämma ut genom att pressa mot dem. Det kan ge ärr! Dessutom finns risk att det brister under huden när du pressar, och då sprider sig var på ett större område. Det ger betydligt större problem. Smörj istället på Aloe Vera gel. Du får oftast en stopp-effekt så det inte bildas mer var. Fortsätt att smörja på gel minst på morgon och kväll, men gärna ytterligare någon gång under dagen. Ganska snart kommer du märka att den blir mindre och till slut försvinner helt.

Du behöver inte använda andra produkter samtidigt, och bör helt undvika starka rengöringsprodukter. På vår sida bli av med finnar kan du läsa mer om behandling samt hitta vägen till rätt produkter.

15 nov 2013